KRACHTIG VERHAAL

Goed dat je dat mooie product in de aanbieding hebt!
Tof dat mensen jouw dienstverlening zo waarderen!
Gefeliciteerd met het winnen van die prestigieuze prijs!

Eigenlijk zijn dit soort feiten maar heel even interessant. Wat wél blijft hangen, is een goed en oprecht verhaal. Dit is de basis voor al jouw succesvolle communicatie en daarom mijn uitgangspunt bij het maken van artikelen, podcasts en (online) content.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en journalistieke vaardigheden ontdek ik waar je in uitblinkt, wat de bijzonderheden zijn van jou en jouw organisatie/product(en) en wat jou drijft. Met pakkende (website)teksten, social media posts, en/of podcast breng ik jouw verhaal verder de wereld in.

Journalistiek

Website

Social media

Ik spreek regelmatig mensen (ondernemers met name) die denken dat wat zij doen en kunnen niet echt noemenswaardig is. Herkenbaar? Zonde, want wat voor jou heel gewoon is, is voor veel mensen nieuw/bijzonder. In een interview met jou haal ik de feiten boven water die het uitlichten waard zijn, om daar vervolgens een artikel over te schrijven. Bijvoorbeeld voor je relatiemagazine.

Er bestaan 1.9 miljard websites - and counting. Met pure en originele teksten spring jij er bovenuit. Ik verdiep me in jouw bedrijf, help je scherp te krijgen wat jouw onderneming écht bijzonder maakt en vertaal dit naar teksten die jouw doelgroep interesseren.

Wil je levendige verhalen in tekst, beeld en video op jouw social media? Ik vind het een feestje om dat voor jou te realiseren! Samen bepalen we welk verhaal het uitlichten waard is. Ik vertaal dit naar een social media plan dat ik vervolgens voor je uitvoer.

Podcast

Een podcast is een beleving. En een goede beleving blijft lang bij. Ik vertaal jouw verhaal naar een podcast die begint met een stomp in de maag en eindigt met een krul in de staart. Met andere woorden: die van A tot Z boeit.