Tof 2018 (en 2019 begint ook al goed!)

Het was een ontzettend gaaf Cultureel Hoofdstadjaar! De Stormruiter, Conference of the Birds, diverse LF2018-campagnes, verschillende Mienskipsprojecten; ik heb over alleen maar leuke dingen mogen schrijven. Als een vis in het water, zo voelde ik me met zoveel mooie culturele projecten waar ik in mocht duiken.

Maar het was ook een heel druk jaar. Waardoor het up to date houden van deze site er flink bij in schoot… Maar: nieuw jaar, nieuwe kansen. En al is 2019 nog redelijk jong, ik heb al verschillende verhalen mogen schrijven. Zoals deze, over Marcel van der Ploeg.

Hij ging ooit van het atheneum naar de havo en vervolgens naar de mavo. Aan zijn intelligentie lag het volgens eigen zeggen niet. Wel aan zijn interesses. ,,Ik was toen al creatief. Altijd met heel veel dingen bezig.”

Dat is nooit veranderd, en dus was het ontzettend leuk om hem over al zijn bezigheden te interviewen.